fredag 29 augusti 2014

Mycket Nytt I Distron!!!



Nu var det ett tag sedan jag publicerade något här, men nu har jag i alla fall något att publicera. Det har inkommit mycket nytt ifrån bland annat Rawby Records. Kolla in distron och beställ det du önskar, om det finns det vill säga. Nytt i distron nu är:

- Anatomi-71 - På Giftets Vingar, LP.
- Dimmorna Skingras - Vol.1, LP.
- Livet Som Insats - s/t, LP.
- DS-13 - Killed By The Kids. LP.
- Utanförskapet/Rajoitus split LP.
- Slaktrens - Strålande Tider, CD.
- Slaktrens - Västerås Mangel, EP.
- From The Ashes - Heading For Dystopia, EP.
- From The Ashes - Heading For Dystopia, 3" MCD.

Mycket nytt och gött alltså!

//Joel

lördag 9 augusti 2014

Makabert Fynd LP, och, Förgiftad EP




Jaha, se på fan, nu jävlar har det hänt grejer. Inte som släppts här på Opposition Records, men ändå någonting som släppts, och det finns att köpa här i distron!...

1. Makabert Fynd - Järnrörsromantik. Ny platta alltså, men en jävla massa spår och en hel del jävla röj. Tyvärr så är de rosa limited edition exemplaren redan borta, men vafan. Vem bryr sig om sånt, skaffa den svarta. Det är lika bra!.. Släppt av Mocko Records.

2. Förgiftad - Megalomanics Inc. EP. Första EPn som Förgiftad släppts, och det är en super limiterad 150ex  NO REPRESS record. Så, se till att skaffa skiten. Det här är snabbt, och jävligt intensivt. Phobia Records är det som släppt den här, och det är toxic green, glow in the dark jävla vinyl.

Sen måste jag tillägga att Jocke och hans D-takt & Råpunk som ni vet har haft en skyjävla olycka, satans natur.. Men jag tänker inte vara PK-punkare och göra det som prioriteringsrubrik på bloggen. Det finns nånstans att sätta in pengar, och det har jag gjort, det kanske ni också bör göra, om ni vill att skiten ska överleva. Vi måste hjälpa varandra så är det.. Men herregud, så emot PK-punken...

//Joel