lördag 17 maj 2014

Schizo Fanzine - Philipines and Syria Compilation

Nu har Schizo Fanzine tillsammans med några andra labels gjort ett arbete för att samla in pengar till katastroferna i både Filipinerna och Syrien. De har satt ihop en samling som man kan köpa, genom att donera pengar till Läkare Utan Gränser för att hjälpa de människor som just nu inte lever ett drägligt liv. För det får man en jävla massa bra musik! Vad sägs om: Kronisk Misantropi, Valjakkala, Återfall, och många andra bra band! Ni kan läsa mer om projeketet på länken här under. Gör något bra, och få något bra tillbaka för det!

//Joel

http://schizofanzine.blogspot.se/2014/05/schizo-fanzine-philippines-and-syria.html

tisdag 13 maj 2014

Diskonto i distron



Rawmantic Disaster Records har skickat över lite smått och gott till min lilla distro, en del ville jag dock behålla för mig själv. Men nu finns i alla fall Diskontos senaste mästerverk Diskontinued i dostron, 100:- för en sån. Det här är ett band som aldrig misslyckats med att leverera, fy fan vad bra skit det här är!

//Joel

måndag 5 maj 2014

Not Enough har levererat nyheter till distron!



Ja, nu finns det nya plattor att införskaffa sig, och distron är härmed lite mer uppdaterad! Not Enough skickade över lite nytt skit, bra skit dessutom! Crutches nya tolva är här "Lurad", och Lautstürmers Bedtime For Humanity, 100:- stycket. Det är även uppdaterat med 7tummare, Crutches - dbeat tsunami, och Lautstürmers - Man föds, stämplar in... 40:- för dessa.

//Joel