onsdag 29 januari 2014

Irritation - Nattsvart Framtid 12" LP, Thölin approved!

Jaha, så då har alltså "Irritation"s första album, "Nattsvart Framtid", inkommit till sverige, och finns nu fullt av dom i distron. 100:- tar jag för en sån, och det är råkäng a la carte! Så jävla roligt att den äntligen kommit, efter lång väntan. Det är en 12" 45rpm album, men oroa inte kids, det kommer på CD snart också! Ta kontakt för wholesale om du har ett bolag och vill göra lite byten!

//Joel

PS: Thölin approved record!




tisdag 14 januari 2014

Schizo Fanzine recenserar!

Ja, då var det dags igen, ny recension finns nu ute, Schizo Fanzine har skrivit en fin recension av Kronisk Misantropis första 7". Mycket fina ord utdelades, och jag hoppas alla andra som köpt och köper skivan tycker samma sak! Jag bugar och bockar för det!..

Läsa recensionen kan du göra här:
http://schizofanzine.blogspot.se/2014/01/review-kronisk-misantropi.html

//Joel

onsdag 8 januari 2014

Kronisk Misantropi - First 7" and demo-lition collection CD



Jaha, så nu har skiten släppts ut i CD version! Kronisk Misantropis första "album" om man får kalla det så. Det är kanske mer av en discography-platta, med låtar från sju-tummare och comp-plattor, samt lite demos. Mexikanska Embrace My Funeral Records är det som släppt skiten, finns ute nu att beställa därifrån. Vill man däremot beställa ett ex inom Sverige, så får man vänta ett par veckor tills jag får hem några exemplar. LP-version av skivan släpps snart också, mer om information om det alldeles snart!