torsdag 19 december 2013

Doomsday Mag recenserar!

Ny recension har kommit ut på Kronisk Misantropi 7" som släpptes i somras. Jag bugar och bockar för ditt tyck och tänk om plattan! Bilden är en direkt screen print från doomsdaymag, så läs du som är intresserad!



//Joel

fredag 6 december 2013

Makabert Fynd, Idiot Ikon, Honnör SS



Ja, imorgon köttar vi tillsammans med Idiot Ikon, och Honnör SS, på bilden står det Bunker Bar, men det har blivit flyttat till Kafé 44 istället. Många som verkar komma, så kom du också, ha det jävligt trevligt! Jag tror vi spelar sist, men kom och titta på alla banden, Honnör SS gör sin sista spelning i Stockholmsområdet på länge, och för Idiot Ikon är det debutspelningen "ever", kommer nog bli väldigt trevligt! Jag kommer ta med mig lite Kronisk Misantropi 7", men inget annat ur distron. För mycket trumskit att tänka på. 40:- på plats för Kronisk Misantropi 7an, samma som vid beställning, men ingen frakt om du är där!

//Joel

måndag 2 december 2013

Nytt från: Kenrock Records



Har precis under dagen fått hem lite nya 7". Det är White Load som för ungefär 2 år sedan kom ut med en EP "Pig Eyes", och den kom i en så väl röd vinylutgåva och en svart, båda finns nu i distron. Sen är det Ant-Earth Mutherfucker och Schnell som delar på en bit 7" plast, fick hem 2st sjuor och den ena är i grönt omslag, andra är i vitt. 40:- st för samtliga skivor...

//Joel