lördag 28 september 2013

Bombangrepp direkt från Phobia Records




Ny leverans, direkt ifrån Phobia Records tjeckien har jag fått massa nya sjuor, allihopa med Bombangrepp. Nytt bra skit verkligen, klockren skiva, ett måste i samlingen enligt mig. Naturligtvis har man ett eget exemplar i backen. Katten Ingemar är på crustbesök över helgen eftersom Dead Rhythm Fest är i stan två dagar. Igår gjorde Fredag den 13e en suverän spelning, så jävla bra var det! Idag är det Dissekerad, Utanförskapet och Doberman Cult, skitbra kväll ikväll! Vi ses där!..

onsdag 18 september 2013

Det är inte Punk, men det är Döds




Ja fy fan, vem kunde tro att man skulle nå den nivån att ett andra album besynningslös dödsmetal skulle komma att släppas ut i etern. Nu har Asyliums andra album, Global Decomposition, äntligen släppts på europeisk mark! Vi i bandet har en hel hög med cds, och mycket kommer nog gå åt på vårt releasegig som kommer i Stockholm. Det mesta (allt) här på bloggen är crust/grind, men nu fick det bli lite döds helt enkelt. Så jävla glad att detta äntligen kommit ut! Det är äckligt snabbt och tekniskt, så några skallar där ute är säkert sugna, 50:- bara denna vecka ut!

//Joel

söndag 8 september 2013

Profane Existence recenserar nya PD

Profane Existence har gjort en recension på Passiv Dödshjälps nya LP - Kollektiva Mönster. Grymt härlig recension, man kan inte annat än buga och bocka. Förhoppningsvis kommer snart även lite fler recensioner på Kronisk Misantropis 7", men man kan inte göra annat än att vänta. Spana in P.E.s sida för att läsa och lyssna:
http://profanexistence.com/2013/09/07/passiv-dodshjalp-kollektiva-monster-lp/