måndag 20 maj 2013

OPREP001, skivsläpp på gång!







Första skivsläppet är på gång, OPREP001, i samarbete med också nystartade Hamartia Records (no), så kommer lite råpunk ösas över oss. Lortigt, skrikigt och kanske inte alltid fullt stämda gitarrer. Det kommer bli bra det här. Testpress är på väg och väntas inom någon veckas tid. Därefter kommer det dröja någon vecka till innan själva releasen kommer. Det är en 7" EP, och detaljer kring detta kommer senare.

fredag 10 maj 2013

Nytt i Distron

Så där, nu har jag fått in cd versionen av Passiv Dödshjälps nya album Kollektiva Mönster i distron. Inte så många exemplar, men det finns några stycken! 100:- st kostar de. Detta är råare än någonsin i soundet, men med samma stil som gör Passiv Dödshjälp till just Passiv Dödshjälp.

//Joel

lördag 4 maj 2013

Passiv Dödshjälp - Kollektiva Mönster

Ja, nu så... Äntligen har Passiv Dödshjälps album nr3 - Kollektiva Mönster, släppts. Det är Mexikanska Embrace My Funeral Records som åtagit sig uppdraget att sprida skiten via CD! LP/Vinyl version kommer att komma inom en snar framtid på Halvfabrikat Records, och Phobia Records. LP upplagan kommer att vara svarta exemplar, samt en limited edition i genomskinlig spygrön.

Vill man beställa ett exemplar, eller kanske fler, så skickar man ett mejl till Deathcamp13@hotmail.com, eller spana in Passiv Dödshjälps facebook.

//Joel